ENASTÅENDE ARV

För över hundra år sedan började Koichi Kawai, på en ödmjuk verkstad i Japan, en resa – en andlig strävan efter att designa och bygga ett piano som en dag skulle kallas för ”den finaste”. En generation senare brann denna dröm intensivt i hjärtat av Shigeru Kawai. För Shigeru representerade drömmen inte bara hans ursprung utan även hans öde – en oupphörlig kraft som skulle starta en livstid för hängivenhet i strävan efter perfektion.

 

 

Efter att Kawai-grundaren Koichi Kawai gick bort i år 1955 lyckades Shigeru Kawai överta rollen från sin fader som president över företaget. Shigeru bestämde sig för att vara trogen mot faderns idealer och uppmuntrade kärleken till musik, främjade den teknologiska utvecklingen och etablerade den ryska pianobutiken Ryuyo, som många har kallat den modernaste anläggningen i sitt slag.

 

 

 

Det var i ett lugnt och fridfullt område intill arbetets liv och rörelse – en plats som nu kallas Shigeru Kawai Research & Development Laboratory – som Shigeru Kawai Grand Piano föddes. Detta nya piano skulle bli en definierande symbol för hans liv – ett instrument som han skulle beskriva som “hans personliga arv till pianovärlden.”

Oöverträffat hantverk

PASSIONEN FÖR ÖVERLÄGSENHET FINNS DJUPT INNE I HJÄRTAT AV VAR HANTVERKARE.
Precis som medlemmar i en stor orkester så frambringar varje hantverkare en erfaren rikedom av skicklighet och artistry som tvingar helheten att överträffa summan av sina delar. Dag för dag strävar hantverket för att lämna ett outplånligt märke vid varje skapelse – ett oförutsägbart emblem av intensiv lust och plikt. Det är denna symfoni av passionerade energier som har förhöjt Shigeru-pianot till de höga skikten som delas av få och respekteras av alla.

Oförlikneliga framsteg

SANT ARTISTERI SLUTAR ALDRIG STRÄVA.
DET FÖRUTSER OCH UTVECKLAS FORTLÖPANDE.

Shigeru Kawai. 
Om musikern själv får välja.

Se vad välkända pianister världen över har att säga

 

Shigeru kawai modellerna

FEM FANTASTISKA MÖJLIGHETER

 

Ett Shigeru-piano är mycket mer än den intelligenta tillämpningen av material, arbete och design. Det är ett konstverk som kommer direkt från hjärtat. Sålunda gör hantverkaren mycket mer än att bara “bygga” den – han bringar den till liv. Den känsliga vården av var del, varje subtil nyans förser vart piano med en immateriell kvalitet – en själ – som lever vidare från generation till generation. Och de som äger ett Shigeru-piano vet att de inte bara har ett instrument, utan en partner i den musikaliska strävan efter drömmar.

810.000,00 kr. SEK
720.000,00 kr. SEK
630.000,00 kr. SEK
540.000,00 kr. SEK
450.000,00 kr. SEK