Nyhet! Kawai Novus NV-5S hybrid piano

Tangentmekanik

Denna uppdaterade modell behåller den branschledande Millennium III Hybrid Upright Piano keyboardmekaniken samt den unika spjällmekanismen från sin föregångare, samtidigt som den uppgraderar ett antal egenskaper i ljud och prestanda.

Ljudkvalitet

NV5:s förbättrade SK-EX Rendering Multi-Channel ljudmotor har förbättrade akustiska pianosamplingar med nya Virtual Technician-parametrar för att styra attack, release och sustain karaktärerna av varje piano. Den uppdaterade NV5S behåller en högkvalitativ ljudbehandling och kraftfull förstärkning av den ursprungliga NV5, samtidigt som instrumentets högtalarsystem förbättras. NV5S fortsätter att erbjuda ett förstklassigt ljudsystem med fyra uppåtvända full range högtalare, två framåtvända dome-diskanthögtalare samt Kawais exklusiva TwinDrive soundboard-högtalarsystem. Både de primära och sekundära omvandlarna som är monterade på soundboardet har dock uppgraderats, vilket utökar utbudet av reproducerbara höga frekvenser för en ännu mer akustiskt liknande upplevelse för spelare så väl som publik.

Egenskaper och Funktioner

Precis som sin föregångare har NV5S en 5-tums touchscreen display inbäddad i instrumentets vänstra cheekblock. Touchscreenens uppdaterade hårdvara och programvara antar samma systemdesign och användargränssnitt som introducerades med CA99/CA79 digitalpianon. Detta förbättrade användargränssnitt optimerar pianisternas upplevelse samtidigt som det ger en enklare tillgång till ytterligare ljud och funktioner som inspirerar musikalisk kreativitet.

NV5S behåller den bekväma Bluetooth MIDI- och Bluetooth Audiofunktionen hos den ursprungliga Novus, med extra stöd för den avancerade aptX-algoritmen som gör det möjligt att streama högkvalitativt ljud genom pianots fantastiska förstärkare och högtalarsystem trådlöst med minimal fördröjning. Slutligen, som med alla nya Kawai-instrument, stöder NV5S fullt ut de senaste PianoRemote- och PiaBookPlayer-apparna för iOS och kompatibla Android-enheter, vilket möjliggör ett enkelt sätt att styra instrumentet trådlöst från en smartphone eller surfplatta eller för att studera scores från många av de inbyggda klassiska etuderna och pianostyckena från bekvämligheten av en fåtölj.

Nya Funktioner & Förbättringar

FÖRBÄTTRAD: SK-EX Rendering ljudmotor med ytterligare parametrar för Virtual Technician

FÖRBÄTTRAD: TwinDrive soundboard högtalarsystem, med uppgraderade primära och sekundära. transducers

FÖRBÄTTRAD: Uppgraderad LCD touchscreen hårdvara och användargränssnitt

FÖRBÄTTRAD: Integrerad Bluetooth® MIDI och audio anslutning, med stöd för aptX

NY: Stöd för Kawais senaste PianoRemote och PiaBookPlayer appar

NY: Autentiskt nytt elpiano, orgel, cembalo, stråkar och basljud