Nyhet! Kawai Novus NV-10S hybridpiano

Tangentmekanik

Denna uppdaterade modell behåller den branschledande Millennium III Hybrid-flygelmekaniken och unika spjällmekanism från sin föregångare, samtidigt som den uppgraderar ett antal egenskaper inom ljud och prestanda.

Ljudkvalitet

NV10S förbättrade SK-EX Rendering Multi-Channel ljudmotor har förbättrade akustiska pianosamplingar med nya Virtual Technician-parametrar för att styra attack, release och sustain karaktärerna av varje piano. Den uppdaterade NV10S behåller en högkvalitativ ljudbehandling och kraftfull förstärkning av den ursprungliga NV10, samtidigt som instrumentets högtalarsystem förbättras.

Först har diametern eller den lägre bashögtalaren ökats från 16 cm till 20, vilket resulterar i ett varmare, mer rundat ljud. Denna uppgradering stöds av ett nydesignat, starkare högtalarkabinett som ger större kraft och precision. Slutligen har NV10S uppåtvända högtalare också subtilt utvidgats och bidragit till en lyssningsupplevelse som känns ännu mer akustisk både för spelaren och publiken.

Funktioner och egenskaper

Precis som sin föregångare har NV10S en 5-tums touchscreen display inbäddad i instrumentets vänstra cheekblock. Touchscreenens uppdaterade hårdvara och programvara antar samma systemdesign och användargränssnitt som introducerades med CA99/CA79 digitalpianon. Detta förbättrade användargränssnitt optimerar pianisternas upplevelse samtidigt som det ger en enklare tillgång till ytterligare ljud och funktioner som inspirerar musikalisk kreativitet.

NV10S behåller den bekväma Bluetooth MIDI- och Bluetooth Audiofunktionen hos den ursprungliga Novus, med extra stöd för den avancerade aptX-algoritmen som gör det möjligt att streama högkvalitativt ljud genom pianots fantastiska förstärkare och högtalarsystem trådlöst med minimal fördröjning. Slutligen, som med alla nya Kawai-instrument, stöder NV10S fullt ut de senaste PianoRemote- och PiaBookPlayer-apparna för iOS och kompatibla Android-enheter, vilket möjliggör ett enkelt sätt att styra instrumentet trådlöst från en smartphone eller surfplatta eller för att studera scores från många av de inbyggda klassiska etuderna och pianostyckena från bekvämligheten av en fåtölj.

Nya Funktioner & Förbättringar

FÖRBÄTTRAD: SK-EX Rendering ljudmotor med ytterligare parametrar för Virtual Technician

FÖRBÄTTRAD: Högtalarsystem med 20 cm woofer och optimerad högtalarplacering

FÖRBÄTTRAD: Uppgraderad LCD touchscreen hårdvara och användargränssnitt

FÖRBÄTTRAD: Integrerad Bluetooth® MIDI och audio anslutning, med stöd för aptX

NY: Stöd för Kawais senaste PianoRemote och PiaBookPlayer appar

NY: Autentiskt nytt elpiano, orgel, cembalo, stråkar och basljud