Nya Novus NV5 Hybrid Piano

Kawai Japan är extremt stolta över att kunna presentera NV5- det senaste tillägget till Kawai’s premium NOVUS series med hybrid pianon och det andra instrumentet i uppsättningen som efterföljare till den prisvinnande NV10 som släpptes i 2017.

Denna snygga upprätta modell använder sig av samma Millennium III keyboardmekanik som finns i Kawai’s högt rosade ‘K’-series professionella upprätta pianon, med högprecisions optiska sensorer som märker rörelsen av varje hybridhammare. Precis som det första Novus instrumentet så har även NV5 en riktig akustisk piano sordinmekanik, som bevarar den viktiga fysiska föreningen mellan keyboardet och pedalerna för att erbjuda den mest autentiska spelupplevelsen som är möjlig.

NV5 har också blivit utvecklad i sammarbete med premium ljudspecialister, Onkyo, med ett kraftfullt förstärknings- och framförandesystem som inkorporerar Kawai’s unika TwinDrive resonanslådeteknologi och återskapar det fantastiska ljudet från en Shigeru Kawai SK-EX konsertflygel. Den moderna NV5 stöttar både Bluetooth® MIDI och ljudanslutning, samt har en variation av bekväma funktioner som enkelt kan kommas åt från den stora LCD pekskärmen som ligger på instrumentets vänstra cheekblock. Dess ultrakompakta kabinett har ett djup på bara 46 cm – mycket mindre än storleken på ett konventionellt upprätt piano, samtidigt som den moderna designen och fläckfria ebenholtsytan garanterar ett fantastiskt instrument som blir höjdpunkten i vilket rum det än står i.

Huvudfunktioner

– Millennium III Hybrid upright piano keyboard action with optical hammer sensing system
– Real upright piano damper mechanism for true key and pedal weighting
– SK-EX Rendering sound engine with multi-channel piano sampling
– Premium audio processing, amplification, and speaker technologies powered by Onkyo
– 3rd generation TwinDrive Soundboard Speaker system featuring Onkyo transducers
– Integrated Bluetooth® MIDI and audio for wireless communication with smart devices
– Modern 5″ LCD touchscreen display with intuitive swipe operation
– Flexible Virtual Technician function with 19 adjustable parameters
– Convenient WAV/MP3/MIDI file record and playback via USB memory
– Attractive topboard speaker cover crafted by Danish textile house Kvadrat
– Stunning ebony polish cabinet design with Soft Fall fallboard system