I början var det konventionella träpianomekaniker – och det var bra. 1980-talet kom med andra generationen, Kawai ABS Mekanik och det var mycket bättre. Nu kan du uppleva den tredje utvecklingen av piano beröring: Den revolutionerande Millennium III-mekaniken med kolfiber.

ABS-KOL MEKANIKDELAR

Millennium III mekaniken har komponenter gjorda av ABS-kol, ett nytt kompositmaterial som skapats genom infusion av kolfiber i vår existerande ABS Styran. ABS-Kol är oerhört robust och styv, vilket gjorde att Kawai gjorde aktionsdelarna lättare utan att offra styrka. Den lättare designen gör Millennium III mekaniken oerhört snabb och enkel för spelaren. Upprepning och lyhördhet är superb.

MIKROTEKNIK

Kolfiber har kallats det lättaste men starkaste materialet på jorden. I Kawai pianon möjliggör det en lättare design som hjälper till att göra vår Millennium III mekanik oerhört snabb och enkel att spela samtidigt som den behåller en enastående ton. Kolfibrets styva karaktär erbjuder också pianister mer kraft med mindre ansträngning. Dess motståndskraft mot krympande och svullnad hjälper till att ge dessa fördelar konsekvent under många år – något vanliga träkomponenter inte kan leverera.

FÖRDELAR

Styrka
Att lägga till kolfiber till våra välkända ABS-styran delar ökade styrkan med 90%. Detta gjorde det möjligt för ABS-Koldelar att bli starkare, även om de blev lättare.

Hastighet
Med lättare ABS-Carbon delar är Millennium III mekanik cirka 25% snabbare än en vanlig trämekanik

Kraft
ABS-Kol är mer stelt och skickar ut mer energi till hammaren med varje tangenttryck vilket som ger mer kraft med mindre ansträngning.

Kontroll
Jacken är omdesignad med en mikroskopisk ytstruktur för att ge oöverträffad kontroll för pianissimo spelare.

BRA VAL

Tillbehör

Tillbehörspaket

1.499,00 kr. SEK

Pianon

Kawai K-300

66.750,00 kr. SEK

Pianon

Kawai K-500

89.700,00 kr. SEK
Out of stock