Kawai tillkännager de nya CA79 och CA99

Kawai tillkännager sina två nya produkter, CA99 och CA79, som är de senaste tillskotten till den populära Concert Artist-serien av exklusiva digitala pianon.

Dessa uppdaterade modeller levereras med Kawais helt nya Grand Feel III-tangentmekanik i trä som är mer fast och snabb, och kommer därför till att likna en flygels tangenter. Tillsammans med den förbättrade SK-EX-rendering av flerkanalig ljudmodul blir ljudet från pianosamplingarna ännu bättre, och med nya virtuella teknikerparametrar, så kan du kontrollera piano, attack och hållbarhet på pianot ännu mer exakt. CA99 och CA79 har en högkvalitativ ljudprocessor, kraftfulla förstärkare och rikt högtalarljud med en ny ljudutbredningsteknologi. Dessa specialutvecklade komponenter utvidgar instrumentets tonprojektion i alla riktningar, och ger ett 360-graders ljud som gör att pianot låter naturligt för alla lyssnare var som helst i rummet.

CA99 och CA79 kommer med Kawais 5-tums pekskärm, som nu kommer med ett helt nytt gränssnitt optimerat för pianister, vilket gör den mer användarvänlig. Kawais uppdaterade anslutning gör att detta nya gränssnitt kan kommunicera med appar från iOS- eller Android-enheter, med alla inställningar och ändringar sparade så att de är redo när instrumentet slås på igen.

Förutom de moderna anslutningarna kommer CA99 och CA79s Bluetooth Audio-funktion med avancerade aptX-algoritmer som gör att högkvalitativt ljud kan flöda trådlöst genom pianots fantastiska högtalare. Båda instrumenten har uppgraderats till 2020, där flaggskeppsmodellen CA99 hämtar inspiration från den moderna upprättstående pianodesignen, som också innehåller Kawais Soft Fall-stängningsmekanism. Där toppmodellen CA99 har Kawais högt ansedda resonanslåda som ger ett mer naturligt ljud.

Billedresultat for kawai ca99"

Huvudegenskaper:

– Brand new Grand Feel III wooden-key keyboard action

– Advanced SK-EX Rendering multi-channel piano sound engine

– Premium audio processing, conversion, and amplification technologies

– High performance 6-speaker delivery system with 360° diffuser panels

– Unique 3rd generation TwinDrive soundboard speaker (CA99 only)

– Integrated Bluetooth® MIDI and audio with low latency aptX support

– Modern 5″ LCD touchscreen display with intuitive swipe operation

– New communication system with dedicated Piano Remote iOS/Android app

– Flexible Virtual Technician function with 21 adjustable parameters

– Built-in Burgmüller, Czerny, Beyer, Chopin etudes and Alfred lesson songs

– Convenient WAV/MP3/MIDI file record and playback via USB memory

– Attractive cabinet designs available in wood grain and ebony polish finishes