Kawai MP Serien vinner MMR Magasinets ‘Dealers’ Choice’ Pris

Musical Merchandise Review (MMR) har offentliggjort resultaten av sin “Dealer’s Choice Awards” för 2019 och utnämner Kawai MP-seriens scenpianon till “Pro Digital Keyboard Line of the Year” för andra året i rad.

Varje år granskar tidningen detaljhandlare av musikinstrument i Nordamerika och inbjuder återförsäljare att rösta på sina favoritprodukter i en rad olika kategorier. Vinnaren i varje kategori får den berömda “Dealer’s Choice Award” från MMR, tillsammans med tillfredsställelsen av att hedras som ett av musikindustrins bästa märken och produkter.

MP11SE- och MP7SE-professionella scenpianon kombinerar Kawais ledande trä- och plasttangents-keyboardsmekaniker med uttrycksfull Harmonic Imaging XL-ljudteknologi, vilket som ger flygelautenticitet till studion och scenen. Förutom fantastiska Shigeru Kawai SK-EX, SK-5 och Kawai EX akustiska pianoljud, innehåller MP-modellerna också ett urval av realistiska elektriska pianoljud, kompletta med realistiska effekter och vintage förstärkare / högtalarsimuleringar.

MP-instrument är designade för live-utövaren och ger superb realtidskontroll över split, lager och komplexa ljudjusteringar, med omfattande MIDI-kontrollfunktioner för att hantera externa enheter.

MP11SE och MP7SE är inrymda i robust trä- och metallchassi, med flygelliknande ebenholts sidormar, idealiskt för professionella musiker som inte accepterar kompromisser. “Dealer Choice Awards” grundades 1992 och har fått ett rykte som en av de främsta utmärkelserna för musikinstrumentindustrin. Under denna tid har Kawais RX-serie stående och K-3 stående pianon visat sig vara en dominerande kraft och vunnit sina respektive kategorier under flera år i rad, medan de digitala serierna, CA, CN och MP också har fått flera utmärkelser.

Årets framgång ökar Kawais sammandrag av MMR-troféer till totalt 21 och återspeglar företagets långvariga popularitet bland detaljister och kunder.