Kawai lanserar CS-11 i högglans vit färg!

Vem skulle ens kunna drömma om att CS-11 skulle kunna bli ännu bättre?

Inte vi iallafall. Men nu är den här, Kawai’s första digitala instrument i högglans vit finish!

Kawai CS-11 är lyxigt, klassiskt och elegant. Med detta instrument så får du en autentisk pianoupplevelse i ett fullt digitalt instrument. Den silkesmjuka kabinettens atmosfärsika silhuett exhilierar musikinstrumentet i en fantastiskt vacker möbel samtidigt som pianistens konstnärliga ambition ökar!

Ljudet av tre världsberömda flyglar – i ett enda instrument

Få ljuden från den mycket hyllade Shigeru Kawai EX, den legendariska EX samt Shigeru Kawai SK-5, till ditt egna hem! Spela på denna fantastiska flygel med förstaklassiga Grand Feel ll-tangenter och upptäck det naturliga ljudet av det helt nyutvecklade högtalarsystemet eller med den senaste SHS-hörlurstekniken!

Ett stort urval av instrumentljud

CS-11 kompletterar dess realistiska pianoljud med ett utmärkt utbud av instrument, med allt från digitala pianon till orglar, strängar, körer och synthljud. Detta uppmanar garanterat pianisten till att lägga till en större variation på sitt spelande! Dessutom så tillåter funktionen ”Dual Playing” att två olika ljudstycken läggs på varandra, medans funktionerna Split och Four Hands gör så att du kan dela upp pianot i två olika ljudeffekter i två olika register. Nivån på ljudet kan enkelt justeras med hjälp av funktionerna i Real-Time panelen.

Virtual Technician

CS-11’s funktion Virtual Technician möjliggör det för pianisten att forma ljudet på sitt instrument med en enda knapptryckning! Oavsett vad du väljer – ett akustiskt ljud, ett digitalpiano, eller cembalo, så får du med Virtual Technician möjlighet för att anpassa bland annat strängljud, spjällpedal, kabinettresonans och tangentljud.

Det beräknas att CS-11W kommer till i Europa i september!