Kawai’s senaste tillskott – CN29 och CN39

Idag offentliggör Kawai sina senaste tillskott, Kawai CN29 och CN39. Som tur är behöver du inte vänta allt för länge innan vi har dem på vårt lager. Vi räknar nämligen med att kunna påbörja försäljningen redan i juli!


CN29
 är uppföljaren till det populära CN27 mid-range digitala pianot. Denna uppdaterade modell har blivit utvecklat i partnerskap med Onkyo och innehåller en helt ny ’motherboard’ och ett högtalarsystem designat av förtaget för att leverera ett rikare och mer högkvalitativt ljud. CN29 har även en förbättrad cheekblock kontrollpanel som har en modern OLED grafisk skärm inbyggd för en mer naturlig och realistisk spelupplevelse.


CN39 
är det senaste tillskottet som uppföljare efter det populära CN37 upper-mid-range digitala pianot. Även denna, precis som CN29, har blivit utvecklat i partnerskap med Onkyo, den fantastiska ljudutrustningstillverkaren, och har en ny motherboard samt högtalarsystem. CN39 har samma cheekblock som dess föregångare, men har en modern OLED grafisk skärm.

Instrumentet stöttar även Bluetooth® ljud, precis som de andra instrumenten i CN serien. Detta tillåter ljud från en smartphone eller en padda att bli streamat genom instrumentet, helt trådlöst!

Sist men inte minst så har den uppdaterade CN39 Shigeru Kawai SK-5 flygel-, elektriska piano- samt elektriska flygelljud, så väl som förbättringar till existerande flygel och harpackord ljud som erbjuder en mer naturlig och realistisk spelupplevelse.

Sammanfattningsvis så är det helt enkelt två nya, fantastiska instrument som kommer som uppföljare i Kawai’s fantastiska CN-serie. Som sagt förväntar vi att kunna påbörja försäljningen redan i juli, så kanske är det dags att planera ett nytt tillskott i hemmet redan nu?