Kawai CA-98

Kawai CA-98 är toppmodellen från Kawai med riktig resonansbottten, trätangenter och förstklassigt ljud.

Och det är ganska unikt. Med den helt unika mekaniken Grand Feel II har Kawai skapat ett anslag som är otroligt realistiskt, med en spelkänsla som både nybörjare såväl som proffs kan svara på. Instrumentet kommer med den nya 5″ touchscreen och inbyggd 10 rendering SK-EX ljud. Förutom detta finns det 88 ljud, allt från pianon, orglar, e-pianon och kör.

Du har möjlighet för att göra Split och 4hands-mode, samt Dual/Layer. Med hela 256 toners polyfoni har du allt vad du behöver!

Anslut din iPad eller iPhone via Bluetooth och använd instrumentetet som antingen MIDI-controller eller som ljudkälla till t.e.x. YouTube eller andra appar. Det finns många möjligheter, och det är bara pianisten som bestämmer vilka begränsningar som finns.

Det finns en inbyggd Recorder funktion, där du kan spela in tre låtar och spara dem. Du kan dessutom ansluta ett USB-minne och spela in direkt i MP3, WAV eller SMF. Du kan till och med göra en Line-In recording om du har andra instrument som du vill ansluta med instrumentet.

Med135W output, kan instrumentet faktiskt spela i en mindre sal eller i ett jättestort rum. Därför passar instrumentet perfekt till t.ex. kyrkor, fritidsgårdar, församlingslokaler eller liknande.

Kawai CA-98