Kawai CA-58

Kawai har släppt sin senaste generation av Concert Artist digitala pianon med den helt nya Kawai Concert Artist CA58 Digital Piano.

Den senaste modellen bygger på den populära Concert Artist-serien, och syftar till att ge spelarna en premium spelupplevelse; allt till ett överkomligt pris!

CA58 digitala piano är den fjärde modellen av 8-serien och kombinerar en rad nya funktioner, inklusive ett äkta trä-keyboard, Harmonic Imaging XL-ljudmotor samt en smart Bluetooth-anslutning. CA58 har dessutom 4 st kraftfulla högtalare och ett starkt vljud som gör den idealisk för hem- och repetitionsanvändning.

Enligt Kawai så ”levererar CA58 högklassig touch, ton och funktioner till ett utmärkt pris.” De viktigaste delarna av ett digitalt piano är den känslan när man spelar samt ljudupplevelsen. CA58 möter båda dessa utmaningar med lätthet, och ger användarna en klassledande tangentbordsfunktion. Tangenterna har Ivory Touch-tangentytor, trippelspelande sensorer, släpp- och motvikter, som alla kommer tillsammans för att skapa den mest realistiska känslan som är möjlig.

Tangenterna examineras i sin vikt, precis som på ett riktigt piano, och bastangenterna har de extra räknevikterna för att du ska känna att du spelar på ett akustiskt piano. CA58 är laddad med Shigeru Kawai SK-EX och Kawai EX-konsertflöjtspel, så att om du sätter på dig hörlurarna och blundar; så kommer du att transporteras till en konsertsal med ett enormt pianoljud.

Den fantastiska Shigeru Kawai SK-EX är handbyggd av Master Piano Artisans på Shigeru Kawai Piano Research Laboratory i Ryuyo, Japan, och anses allmänt som ett av de finaste instrumenten i sin klass. Kawai har inkluderat en noggrann modellering med Harmonic Imaging Technology, så att svaret är korrekt över hela längden på varje not och under komplexa polyfoniska delar.

CA58 avviker från sina akustiska piano motsvarigheter med en modern Bluetooth och USB-anslutning, tillsammans med musikuppspelning från MP3 / WAV / SMF, med den extra möjligheten att spela in, föra över samt extrahera ljud till USB.

Vi har kommit att förvänta oss mycket av Kawai-pianon – då flaggskeppet Kawai CA98 Digital Piano visade oss hur långt piano replikeringsteknik kunde utvecklas. För dem utan budgeten för en flaggskeppsmodell så kommer CA58 som den perfekta balansen mellan pris och prestanda. Det ger många fler användare tillgång till Kawais noggranna pianorekreationer och spelkänsla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *