Kawai Aures-serien

AURES – en blandning av AUDIO och RESONANCE –  är instrument som är utrustade med ett nyutvecklat resonansystem som gör det möjligt för resonanslådan på ett Kawai K-piano att även leverera digitala ljud, såsom kommersiellt tillgänglig musik, eller ljudet av andra musikinstrument utan hjälp av extra högtalare.

AURES Resonanslåde-teknologi
AURES är utvecklat i samarbete med high-end ljudtillverkare, Onkyo, och är utrustad med Kawai’s nya Hybrid Soundboard Technology. Detta “högtalarlösa” resonanslåde-förstärkningssystem är det första som använder 4 högpresterande omvandlare för att generera en extraordinär ton genom pianots avsmalnande solida gran-resonanslåda. AURES-systemet producerar sin rika, naturljudande digitala ton via resonanslåda, utan extra högtalare.

SK-EX Renderings- ljudteknologi
AURES är utrustad med Kawais egna SK-EX Rendering ljudteknik – samma ljudmotor som finns på vår prisbelönta CA98 digitalpiano. Denna nya pianoljudmotor blandar flera kanaler, 88 tangenter med den senaste resonansmodelltekniken för att reproducera den magnifika tonen och det exceptionella dynamiska utbudet av Kawai’s flaggskepps Shigeru Kawai SK-EX-konsertflygel, Japans främsta piano.

Fullfärgspekskärm
AURES är också det första instrumentet i sin sort att ha en fullfärgad 5 “högupplösning pekskärmskärm som är inbäddad i instrumentets vänstra kindblock. Genom att helt enkelt knacka på eller svepa med ett finger kan spelaren välja mellan ett brett och varierat urval av ljud och anpassa en mängd olika interna inställningar som ger oändlig flexibilitet. Pekskärmen kan också ställas in för att stängas av automatiskt medan du spelar, vilket minimerar visuell distraktion till utövande.

Prisbelönta K-serien Professional upprätt piano
Exceptionell akustisk pianoton tillhandahålls av Kawai’s Professional Upright som innehåller den revolutionerande Millennium III åtgärden, som många anser vara den finaste åtgärden i världen. En avsmalnande solid gran-resonanslåda, mahogny hammar-formgivningar och förlängda tangenter är andra viktiga funktioner som belyser Kawai engagemang för att ge den finaste beröringen och tonen i branschen.