Den nya digitalflygeln från Kawai: DG-30

DG-30 är den första modellen i Kawais nya serie av högkvalitativa digitala flyglar. DG-30 levererar känslan, ljudet och utseendet från en akustisk flygel samtidigt som den är prisvärd.

DG-30s attraktiva design är belagd med pianolack från topp till tå, med silverkrombeslag som kompletterar den moderna och eleganta designen. När du öppnar topplocket välkomnas du av en vacker, polerad ljus träplatta med fina, traditionella ramflätor där det finns möjlighet för två höjdlägen – så att du antingen kan ha locket helt eller delvist öppet.

Utöver sin flygelliknande design är DP-30 ett relativt kompakt instrument och mäter bara 87 cm i djup, vilket säkerställer att det kan avnjutas i ännu mindre utrymmen som kan ha svårt att rymma en vanlig, akustisk flygel.

Kawais välrenommerade keyboardmekanik Responsive Hammer 3 har också integrerats i DG-30. Mekaniken återger samma känsla som i den akustiska flygeln, med sina realistiska rörelser, hårdhet och fjäderfria design, vilket garanterar en enkel och naturlig spelupplevelse. Mekaniken använder ett trippelsensorsystem som förbättrar lyhördhet och precision, medan den solida strukturen garanterar minimalt ljud från tangenterna.

DG-30 levereras med samples från 3 instrument i världsklass. Två av dessa samples är från de prestigefyllda Shigeru Kawai-instrumenten: flaggskeppet SK-EX konsertflygel och den medelstora flygeln SK-5, så att musiker ska kunna njuta av kontrasterna mellan de två. Den sista samplingen kommer från den mycket hyllade EX-konsertflygeln, som har valts av professionella pianister på internationella pianotävlingar som bland annat Choping, Tchaikovsky och Rubinstein. Alla tre instrument har återskapats på ett trovärdigt sätt med 88 tangentssampling med hjälp av Harmonic Imaging-ljudteknik, vilket sätter en helt ny standard i tonkvaliteten på digitala pianon.

Pianots högtalare och ljud produceras av Japans ledande ljudproducent, Onkyo. Instrumentet levereras med ett 4-högtalarssystem, där ljudet projiceras både nedåt och uppåt, för att ge bästa möjliga ljud genom realistisk ljudprojektion. Och sedan kommer flygeln med inbyggd Bluetooth, så att du kan njuta av olika appar eller spela på några av dina favoritstycken – helt utan några jobbiga kablar.