De senaste Kawai ES920 och ES520 

De senaste Kawai ES920 och ES520 

Digitalpiano.com är stolta över att kunna presentera Kawais senaste tillskott till deras populära ES serie av portabla digitalpianon, ES920 och ES520. Ett utmärkt val till gigande- eller studiomusiker tack vare dess lätta vikt och flyttbarhet, men de är fortfarande lika passande för hemmabruk eller i akademiska institutioner. 

Kawais ES serie är högpresterande, 88-tangents portabla pianon som du kan bära med dig vart du än ska. Ta med den till en övningslokal, på scenen eller njut av de fantastiska ljuden från instrumentet när du övar där hemma. Dessa två nya instrument kombinerar Kawais populära Responsive Hammer keybord-mekanik och Harmonic Imaging pianoljudteknologier som förser pianisten med en autentisk, flygelliknande spelupplevelse, oavsett om du är professionell sedan tidigare eller precis börjat spela. 

ES920 är efterträdaren till den rosade ES8 och ES520 är en ny mid-range modell som levererar många av de funktioner ES920 har, men till ett billigare pris. Bägge instrument har en variation av fantastiska pianoljud såsom elektriskt piano, orgel och strängar, vilket som tillåter dessa instrument att spelas på inom en stor variation av musikstilar. Ljuden väljs från en intuitiv OLED grafisk display. Bägge modeller har ett kraftfullt 40W stereohögtalarsystem samtidigt som de har inbyggda ljud– och förstärkningsteknologier som har blivit utvecklade i samarbete med de japanska ljudspecialisterna Onkyo. Detta återskapar ett fantastiskt Shigeru Kawai flygelljud med en exceptionell tonal klarhet. 


Bägge pianon kan sättas ihop med det tillägnade HM-5 designstativet och F-302 tri
ppel-pedal i matchande färger, vilket som förvandlar dem till en stilren pianoersättning och ett vackert tillägg till inredningen i ditt vardagsrum, kontor eller sovrum.