De nya CA-49 och CA-59

Kawai tillkännager nu sin senaste uppdatering av de två minsta modellerna i Concert Artist-serien av premium digitalpianon. De är de förbättrade versionerna av de mycket hyllade CA-48 och CA-58. Dessa uppdaterade modeller återanvänder den klassledande Grand Feel Compact dragmekaniken och ljudet från Kawai’s helt egna konsertflygel, Shigeru Kawai SK-EX, men erbjuder dessutom många nya funktioner och förbättringar.

Välkända konsertflyglar återskapade med högeffektiv teknik

Det rika och uttrycksfulla ljudet från Kawais hyllade konsertflyglar är hjärtat i de nya CA-49 och CA-59 modellerna, med både flaggskeppet Shigeru Kawai SK-EX och Kawai EX-instrument, som har uppdaterats och pålitligt återskapats med en fullständig 88-tangents stereosampling. Med två distinkta Kawai-konsertflyglar, ett traditionellt upprätt piano och CA-59’s senaste sampling av Shigeru Kawai SK-5 mellanstora flygel, kan pianister välja mellan en mängd olika pianoljud för att få till det pianoljud som tilltalar mest


Bättre ljud och nytt högtalarsystem

Ihop med Kawai’s ledande CA-99 och CA-79 modeller som kom till marknaden tidigare i år, kommer CA-49 och CA-59 med en teknik utvecklad i samarbete med Japans ledande ljudtillverkare, Onkyo. Båda instrument har en ny typ av motherboard och förstärker hårdvarukonstruktionen, vilket som ger ett rikare och bättre högkvalitativt ljud samt ett 4-högtalarssystem som återger ljudfältet på en flygel. Dessa senaste modellerna använder också en förbättrad kontrollpanel, som har en integrerad OLED-skärm, samtidigt som CA-49 har ett uppdaterat gränssnitt, vilket som resulterar i en mer användarvänlig och intuitiv upplevelse.


Bluetooth och en ny design

Bägge instrument har en Bluetooth MIDI-anslutning, och CA-59 har även en Bluetooth Audio-anslutning med aptX-stöd, som ger en trådlös ljudanslutning av hög kvalitet, med minimal fördröjning. Modellerna har även uppdaterat sin kabinettdesign med högre karaktär och rundade hörn för ett mer elegant och lyxigt uttryck. Dessutom har alla Concert Artist-modellerna implementerat Kawai’s avancerade SHS-teknik från de större CA-instrumenten. Detta ger ett betydligt bättre ljud i hörlurarna, med mycket mer djup och realism, så att musikupplevelsen vid pianot känns lika förtrollande med hörlurar som utan.