PiaBookPlayer lanserad till iOS och Android-enheter

Kawai har nyligen lanserat deras hittills senaste app PiaBookPlayer, en app utformad som ett notprogram kompatibel med iOS och Android enheter till Kawais digitala instrument. PiaBookPlayer-appen möjliggör det för ägare av digitala instrument från Kawai att se de många övningsstyckena som är inbyggda i det digitala instrumentet och lyssna på styckena genom instrumentets Shigeru Kawai-flygelljud. […]

De senaste Kawai ES920 och ES520 

Digitalpiano.com är stolta över att kunna presentera Kawais senaste tillskott till deras populära ES serie av portabla digitalpianon, ES920 och ES520. Ett utmärkt val till gigande- eller studiomusiker tack vare dess lätta vikt och flyttbarhet, men de är fortfarande lika passande för hemmabruk eller i akademiska institutioner. 

MP11SE/MP7SE Stage Piano software uppdatering v1.04

Kawai Japan har utfärdat en software uppdatering för MP11SE/MP7SE Stage Pianos. Denna rekommenderade v1.04 uppdatering förbättrar Reverb hantering när man ändrar SETUPs, och löser problemet som fanns på MP7SE där Tonewheel Simulator Percussion ljudet inte svarade på SysEx. Den kompletta MP11SE/MP7SE v1.04 uppdaterings-changelog kan du se nedan: – Förbättrad: Reverb stängs inte längre av när […]

Kawai ES110 – Det Bästa Budgetpianot?

Portabla digitalpianon är verkligen mångsidiga. Du kan ta dem till spelningar, flytta runt dem eller sätta dem på ett stativ för att smycka ditt vardagsrum. De är vanligtvis också billigare i jämförelse med vanliga pianon. Det är därför de är riktigt populära. I vår Kawai ES110 artikel kommer vi utforska detta populära val som kanske är det bästa Budgetpianot i portabel form.

Kawai ES8: Kanske det bästa digitala pianot under 20.000 kr?

Om man letar efter ett digitalpiano under 20.000 kr så är verkligen Kawai ES8 ett att rekommendera. Det är utan tvekan ett av de bästa portabla pianon på marknaden idag. ES8 erbjuder en nivå av realism och autenticitet som utan tvekan skulle imponera vilken professionell pianist som helst. Pianister runt om i världen hyllar pianot för dess otroliga ljud och fantastiska känsla. Vi tar en titt på pianot och recenserar det åt dig i denna artikel!