ATX3 – AnyTime Pianos

AnyTime X3-instrument innehåller en akustisk mutingfunktion med kraftfulla digitala ljudkomponenter, vilket som gör att pianisterna fortsätter att njuta av en känsla av ett traditionellt piano medan de lyssnar diskret med hörlurar på.

Integrerat Hammaravläsningssystem

Ett fint akustiskt piano lockar musiker till att framträda med entusiasm, spontanitet och passion. Men den tillfredsställelse som man njuter av när hammaren träffar strängarna försvagas ofta av traditionella piano-nedtystningstekniker. Sensorer som ligger under keyboardet anstränger sig för att noggrant tolka subtiliteterna för ett musikaliskt uttryck, som är en anledning till varför AnyTimeX3-pianon integrerar sensorer inom pianoverkets fina verkningar, och läser av var av de exakta rörelserna för var hammare. Oavsett om du spelar snabba passager som kräver att samma tangent spelas upprepade gånger innan de återvänder till sin naturliga startposition, eller pianissimo-stycken som kräver de mjukaste tangenttryckningarna, så representerar det integrerade Hammer Sensing System (IHSS) de utarbetade nyanserna för varje not.

Digital Bekvämlighet

Digitala funktioner utökar kraften i AnyTimeX2-pianot utöver det för ett traditionellt akustiskt instrument med praktiska transponerings- och avstämningsanläggningar, en metronom och låtinspelare samt ett urval av high-fidelity-ljud som passar olika musikaliska tillfällen. Dubbla hörlursuttag ger större flexibilitet för akademiska institutioner, medan andra kontakter tillåter en rad kreativa möjligheter för att skapa musik.

Dold Kontrollpanel

Skärmens kontrollpanel som är placerad under tangentbädden innehåller en stor LCD-skärm och en rad knappar som ger en bekväm tillgång till digitala funktioner utan att minska pianots traditionella utseende.

Kika in våra AnyTime pianon: